Werken bij Roseboom

Vacatures

We zijn een erkend leerbedrijf. Lid van SPG Infravak, SBB en GOA. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Het belangrijkste kapitaal van ons familiebedrijf zijn de medewerkers.

Open sollicitatie

Interesse om bij Roseboom te werken, maar geen vacature gezien die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie met je motivatie en CV naar het volgende e-mail adres: pz@roseboom-groep.nl. Wij nemen dan contact met je op om je over de mogelijkheden bij Roseboom te informeren.

Stages en afstuderen

Ben je op zoek naar een leerwerkplek of stageplek? Neem contact met ons op en we bespreken met jou de mogelijkheden. Mail naar: pz@roseboom-groep.nl

Onze werkcultuur

Roseboom is niet zomaar een bedrijf. Werk je bij Roseboom, dan werk je bij een familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar bestaat. We gaan informeel met elkaar om. We zeggen waar het op staat en houden de lijnen kort. Daarnaast zorgen we voor elkaar en houden we van gezelligheid. Maar bovenal leveren we graag goede kwaliteit. Daarom investeren we in onze mensen. We denken in mogelijkheden en geven de ruimte om te groeien. Wil je weten hoe het is om bij Roseboom te werken?

roseboom nieuwe kraan
Haarlem HAAVE personeel
vacature allround monteur warmte

Uitdaging met een project?
Wij denken graag mee!