Uitvoerder Warmte

Fulltime (36-40 uur)
Ede, Gelderland
Energie

Jouw baan

Als Uitvoerder Warmte draag je de energietransitie een warm hart toe. Je hebt de regie in handen en je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitvoering van alle warmteprojecten. Je bent een sparringpartner voor de bedrijfsleider en projectbegeleider en samen bewaak je de (financiële) voortgang van het project. In samenwerking met de hoofduitvoerder geef je leiding aan de medewerkers op de bouwplaats, plant hun werkzaamheden in en ziet toe op het behalen van het beste resultaat binnen de gestelde planning en met de ingecalculeerde inzet van mens en materieel. Afwijkingen hierin rapporteer je aan de bedrijfsleider en in overleg stuur je bij waar het nodig is.

Je behoudt het overzicht en kunt hierdoor de juiste prioriteiten stellen. Problemen weet je snel en adequaat op te lossen en het is voor jou vanzelfsprekend om duidelijk te communiceren met je omgeving, variërend van opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers tot omwonenden. Verder ben je in je rol van uitvoerder een mentor voor de medewerkers op de bouwplaats en deel je jouw kennis en ervaring om anderen iets te leren. Veilig werken staat bij jou hoog in het vaandel. Kortom, een afwisselende en uitdagende baan met veel ruimte voor eigen initiatieven!

Ons bedrijf

Roseboom-groep is actief in de grond-, weg- en waterbouw, aanleg van koude- en warmtenetwerken en horizontaal en verticaal transport. Daarnaast is Roseboom-groep werkzaam in de circulaire (totaal) sloop en grond- en asbestsaneringen. Ons team van ruim 100 medewerkers werkt zowel regionaal als landelijk. Kom je bij Roseboom-groep werken, dan ga je werken in een prettige werksfeer in een informeel bedrijf met betrokken en loyale collega’s. Bovendien investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling middels vakopleidingen en hebben wij veelzijdige loopbaanontwikkelingen binnen Roseboom-groep. Daarnaast stimuleren wij een gezonde leefstijl van onze mensen door het aanbieden van vitaliteitscoaching en het vergoeden van sportabonnementen.

Interesse?

Mail je cv en motivatie naar pz@roseboom-groep.nl. Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie van ons.


Terug naar het overzicht

Sollicitatieformulier

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 1.
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   vacature allround monteur warmte

   Uitdaging met een project?
   Wij denken graag mee!