Saneren

Sanering Roseboom

Wij ontzorgen

Wij ontzorgen in elke saneringsfase. Van onderzoek, vergunning en alles wat verder nodig is tot de uiteindelijke uitvoering.

Asbestverwijdering

Bodemsanering

Onze medewerkers in de bodemsanering werken nauwkeurig volgens de richtlijnen BRL SIKB 7000. Wij beschikken over eigen materieel zoals verschillende soorten zeefmachines en sorteerstraten. Daarnaast heeft Roseboom een grondbank conform BRL 9335, protocollen 1 en 4, waarmee wij zelfstandig grondstromen kunnen splitsen, samenvoegen en beheren.

Asbestverwijdering

Roseboom is gecertificeerd voor het verwijderen van asbest volgens de landelijk geldende norm. Onze speciaal opgeleide medewerkers verwijderen asbest op een deskundige en veilige manier. Het verwijderde asbest wordt op een verantwoorde wijze afgevoerd.

roseboom nieuwe kraan

Totaaloplossing

Daarnaast kunnen wij met onze andere expertises ook de sloopwerkzaamheden en de uiteindelijke inrichting van de nieuwe locatie verzorgen. Dankzij deze veelzijdigheid bieden wij totaaloplossingen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het saneren van een project? Onze collega’s kunnen u hier alles over vertellen.
Harald Muller
Projectbegeleider bodem
088 – 6007 671
muller@roseboom-groep.nl

Agnes van Wijngaarden
Projectbegeleider asbest
088 – 6007 634
wijngaarden@roseboom-groep.nl

Harald Muller-Roseboom

Gerelateerde projecten

Een warmtenet aanleggen, grondverzet, transport, slopen, asbest verwijderen of bodemsanering, onze projecten hebben resultaat.

Roseboom Ede
Hoe het begon roseboom
vacature allround monteur warmte

Uitdaging met een project?
Wij denken graag mee!