Hoe het begon

Onze historie

Sinds 1945

Roseboom is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar. Wat ooit begon met paard en wagen in 1945 is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een dynamisch aannemers- en transportbedrijf. Met een uitstekende reputatie op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, horizontaal en verticaal transport, aanleg van warmtenetwerken, saneringen en sloopwerken. Inmiddels heeft het voormalige woonhuis plaats gemaakt voor een modern kantoorpand anno 2020. Met ruim 100 deskundige en gemotiveerde medewerkers wordt van hieruit hard gewerkt om de relaties optimaal van dienst te zijn.

Lees ons jubileumblad

Roseboom pand

Ruim 75 jaar kennis en ervaring

Ruim 75 jaar geleden zette Roseboom de eerste stappen in de grond-, weg- en waterbouw. Vandaag de dag is dit nog steeds een belangrijke expertise in ons bedrijf. Maar Roseboom heeft tegenwoordig alle disciplines onder één dak om totaaloplossingen te bieden.

Duurzaam

Natuurlijk beseffen we dat onze activiteiten impact hebben op mens, milieu en samenleving. Daarom verduurzamen we continu onze bedrijfsvoering en onze bedrijfsprocessen. Dat doen we op alle niveaus binnen en buiten onze organisatie. We dragen zorg voor kennis en bewustzijn bij onze medewerkers, maar denken ook mee in duurzame oplossingen in de bedrijfsprocessen voor de klant.

Ede Roseboom transport
Roseboom Ede
Hoe het begon roseboom
vacature allround monteur warmte

Uitdaging met een project?
Wij denken graag mee!