Energie

Aanleg van warmte- of koudenetwerk nodig?

Wij realiseren door heel Nederland complete warmtenetwerken. Sinds 2013 heeft Roseboom een actieve rol binnen de aanleg van koude- en warmtenetwerken. Het begon met de aanleg van het warmtenetwerk in Ede. Hier zijn inmiddels ruim 20.000 woningen en bedrijven aangesloten op een duurzaam warmtenetwerk. Vandaag de dag worden door heel Nederland in samenwerking met diverse energiebedrijven complete netwerken in de stadsverwarming gerealiseerd. Zo hebben we bijvoorbeeld Ede, Scherpenzeel, Veenendaal, Apeldoorn, Amsterdam, Purmerend, Sittard en Groningen al van kilometerslange warmteleidingen voorzien.

Energie Roseboom

Totaalpakket

Naast de aanleg van genoemde warmtenetwerken, heeft Roseboom zeer ruime ervaring op het gebied van complete (her)inrichting van openbare ruimte, zowel in het aanbrengen van de bovengrondse als de ondergrondse infra. Vaak voeren we de aanleg van een stadsverwarmingsnet uit in combinatie met een rioolrenovatie en/of een complete weg(re)constructie zowel in nieuwbouw als in complexe binnenstedelijke projecten. De ondergrondse infra, voeren we uit in open ontgravingen en sleufloze technieken, zoals persingen, open en gesloten frontboringen en gestuurde boringen. Zo zijn wij met alle ervaring en kennis van onze expertises uw partner voor het totaalplaatje.

Warmte Service Ede (WSE)

Roseboom maakt deel uit van Warmte Service Ede (WSE), dat het onderhoud en beheer verzorgt van het aangelegde warmtenet. De aanleg van deze trajecten duurt voort op de lange termijn. Het ontwikkelen van duurzame warmte draagt immers bij aan de reductie van CO2 uitstoot.

roseboom nieuwe kraan

Meer weten?

Wilt u meer informatie over energienetwerken van een project? 

Rene Tilleman
Projectleider

088 – 6007 667
info@roseboom-groep.nl

Gerelateerde projecten

Een warmtenet aanleggen, grondverzet, transport, slopen, asbest verwijderen of bodemsanering, onze projecten hebben resultaat.

Aanleg warmteleiding
vacature allround monteur warmte

Uitdaging met een project?
Wij denken graag mee!