Infra

Infra werkzaamheden Roseboom

Complex tot kleinschalig

Ruim 75 jaar geleden zette Roseboom de eerste stappen in de grond-, weg- en waterbouw. Vandaag de dag is de infratak nog steeds een belangrijke expertise in ons bedrijf. Maar Roseboom heeft tegenwoordig alle disciplines onder één dak om totaaloplossingen te bieden. Van onderzoek, ontwerp & advies, vergunningstraject, grond- en asbestsanering, chroom-6 verwijdering, circulaire totaal- en renovatiesloop, aanleg van warmte- en koudenetwerken, verhardingen tot het bouwrijp en tenslotte woonrijp maken van terreinen. We werken o.a. voor projectontwikkelaars, woningcorporaties, Rijksvastgoedbedrijf, gemeentes, provincies en defensie. Zowel in hoofd- als onderaanneming.

Wij realiseren complexe infrawerken voor overheidsinstellingen tot een kleinschalig project op particulier terrein. Door onze jarenlange ervaring vinden wij voor elke vraag een oplossing. We vernieuwen en herinrichten infrastructuren. We maken terreinen compleet bouw- en woonrijp. Doen allerlei vormen van grondverzet, leggen riolering en verhardingen aan.

Infra Roseboom

Van A tot Z

Wij begeleiden het traject van A tot Z. Wij noemen dat ontzorgen. Van bestekswerk, advies en ontwerp in de voorbereidende fase tot realisatie van het eindproject. Door de veelzijdigheid van onze expertises kunnen wij, naast ad hoc werken, dan ook totaaloplossingen bieden tegen één vaste prijs en met één aanspreekpunt. Zodat alles overzichtelijk en duidelijk blijft voor beide partijen.

Telefoonweg infra

Kwaliteit

Kwaliteit leveren, vinden wij natuurlijk heel belangrijk. Dat is voor ons geen vraag. Maar ook hebben wij oog voor onze werk- en leefomgeving. Daarom werken wij met duurzame oplossingen om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de infra van een project? Gerard kan u hier alles over vertellen.
Gerard op ‘t Hof
Bedrijfsleider
088 – 6007 640
info@roseboom-groep.nl

Gerard infra-Roseboom

Gerelateerde projecten

Een warmtenet aanleggen, grondverzet, transport, slopen, asbest verwijderen of bodemsanering, onze projecten hebben resultaat.

werk floriade
werk haarlem haave
vacature allround monteur warmte

Uitdaging met een project?
Wij denken graag mee!