Transport

transport Roseboom Groep

Voor elk transport een oplossing

Door jarenlange ervaring weet onze transportafdeling oplossingen te vinden voor elke vorm van vervoer, waaronder zware en speciale transporten.

Voor elk transport een oplossing

Horizontaal en verticaal

Voor elke vorm van (speciaal) transport: lang, zwaar, breed en/of hoog, is Roseboom zowel in het binnen- als het buitenland de juiste partner. Ook voor hijswerkzaamheden bieden wij oplossingen op maat. Naast het maken van nauwkeurige werkplannen en transportschema’s, regelen wij vergunningen, begeleiding en andere bijkomende zaken.

Alles in huis

(Semi)schuiftrailers – diepladers – vervoer van heftrucks in huifdiepladers met zware hefklep en hefdak – autolaadkranen tot maximaal 110 ton en bereik van 37 meter – heftrucks tot 10 ton met bediening – spinkraan – compactkraan – minihijskraan Hoeflon C6 – C10 – C30 – rupskraan – Jekko JF545 (elektrische 15-tons spinkraan) – transporteren en monteren van bovenloopkranen met behulp van speciaal ontwikkelde draaikransen – machine- en bedrijfsverplaatsingen

Roseboom Groep Certificering

Certificering

Al onze chauffeurs en machinisten zijn gediplomeerd en krijgen regelmatig bijscholing. De machines zijn voorzien van alle benodigde hijsmiddelen en zijn uiteraard volledig gekeurd.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het transport van Roseboom? Samanta kan u hier alles over vertellen.
Samanta Toes
Planner
088 – 6007 601
info@roseboom-groep.nl

Transport meer weten

Gerelateerde projecten

Een warmtenet aanleggen, grondverzet, transport, slopen, asbest verwijderen of bodemsanering, onze projecten hebben resultaat.

Roseboom Ede
Hoe het begon roseboom
vacature allround monteur warmte

Uitdaging met een project?
Wij denken graag mee!