Bouw- en woonrijp maken van nieuwbouwproject HAAVE

22 maart, 2022

Start van bouwrijp maken is begonnen

Op een van de beste plekken in het opkomende Haarlem-Zuid werken we in opdracht van Bemog Projectontwikkeling en Heddes Bouw & Ontwikkeling momenteel hard aan de voorbereiding van een bijzonder en duurzaam woonplan.

In het door water omsingelde nieuwbouwproject HAAVE, bouwt Heddes Bouw & Ontwikkeling voor BEMOG Projektontwikkeling en deels in opdracht van het ASR Dutch Core Residential Fund, drie woongebouwen, met in totaal 150 woningen. Rijnboutt is verantwoordelijk voor de architectuur en het landschapsontwerp, een deel met zestien zelfbouwwoningen is ontworpen door Gubu architecten. De woningen zijn aardgasvrij en worden voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen voor de opwekking van energie.
Ook komen er voorzieningen als een half verdiepte parkeergarage (130 plekken), twee inpandige fietsenstallingen, een commerciële ruimte en multifunctionele ruimtes waar bewoners activiteiten kunnen organiseren. Het grootste (Singelpark)gebouw wordt tevens voorzien van een collectieve binnentuin voor de bewoners van dit blok.

Wij maken dit terrein eerst bouwrijp en na het realiseren van de gebouwen en woningen maken we het terrein tevens woonrijp.

Haarlem HAAVE bouw
Haarlem HAAVE personeel
Haarlem HAAVE terrein
Haarlem HAAVE machine
Haarlem HAAVE graafmachine
Haarlem HAAVE leidingen
Haarlem HAAVE toekomst render

Terug naar het overzicht

Gerelateerde projecten

Een warmtenet aanleggen, grondverzet, transport, slopen, asbest verwijderen of bodemsanering, onze projecten hebben resultaat.
vacature allround monteur warmte

Uitdaging met een project?
Wij denken graag mee!