Voorman Infra

Fulltime (36-40 uur)
Ede, Gelderland
Voorman Infra

In deze afwisselende functie als Voorman Infra zie je er gedurende de totale uitvoering van de projecten op toe dat de werkwijzen volgens de wettelijke veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften worden uitgevoerd. In samenwerking met de uitvoerder start je de werken op, geeft mondeling werkinstructies aan de uitvoerenden en regelt de contacten met de opdrachtgever en derden. Daarnaast steek je zelf ook de handen uit de mouwen. Veilig en efficiënt werken, binnen een afgesproken tijdsplanning en in goede harmonie met de opdrachtgever en omgeving, vind jij een uitdagende mix om de projecten goed te laten slagen. Ook zorg je samen met de uitvoerder voor de oplevering van de projecten. Kortom, een uitdagende en veelzijdige baan!

Ons bedrijf

Roseboom-groep is actief in de circulaire (totaal) sloop, grond- en asbestsaneringen, grond-, weg- en waterbouw, aanleg van warmtenetwerken en in speciaal, horizontaal en verticaal transport. Ons team van ruim 100 medewerkers werkt zowel regionaal als landelijk. Kom je bij Roseboom-groep werken, dan ga je werken in een prettige werksfeer in een informeel bedrijf met betrokken en loyale collega’s. Bovendien investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling middels vakopleidingen en hebben wij veelzijdige loopbaanontwikkelingen binnen Roseboom-groep. Daarnaast stimuleren wij een gezonde leefstijl van onze mensen door het aanbieden van vitaliteitscoaching en het vergoeden van sportabonnementen.

Interesse?

Mail je cv en motivatie naar : pz@roseboom-groep.nl  Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie van ons. Of bel naar 088 – 6007 600 en vraag naar Gerard op ’t Hof.


Terug naar het overzicht

Sollicitatieformulier

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 1.
   vacature allround monteur warmte

   Uitdaging met een project?
   Wij denken graag mee!