Machinist mobiele graafmachine

40
Ede, Gelderland
Machinist mobiele graafmachine

Jij wordt als machinist mobiele graafmachine ingezet in de volle breedte van het vak, werkend in een enthousiast team. Tevens zorg je voor het dagelijks onderhoud van de machine en indien nodig verricht je kleine reparaties.

Kortom, een gevarieerde baan met veel verantwoordelijkheid. Wanneer je deze projecten succesvol kunt opleveren, kun je samen met je collega’s super trots zijn op wat je hebt neergezet!

Ons bedrijf

Roseboom-groep is actief in de circulaire (totaal) sloop, grond- en asbestsaneringen, grond-, weg- en waterbouw, aanleg van warmtenetwerken en in speciaal, horizontaal en verticaal transport. Ons team van ruim 100 medewerkers werkt zowel regionaal als landelijk. Kom je bij Roseboom-groep werken, dan ga je werken in een prettige werksfeer in een informeel bedrijf met betrokken en loyale collega’s. Bovendien investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling middels vakopleidingen en hebben wij veelzijdige loopbaanontwikkelingen binnen Roseboom-groep. Daarnaast stimuleren wij een gezonde leefstijl van onze mensen door het aanbieden van vitaliteitscoaching en het vergoeden van sportabonnementen.

Interesse?

Mail naar pz@roseboom-groep.nl. Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie van ons.

Of bel naar 088 – 6007 600 en vraag naar Gerard op ’t Hof.


Terug naar het overzicht

Sollicitatieformulier

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 1.
   vacature allround monteur warmte

   Uitdaging met een project?
   Wij denken graag mee!