Aanleg warmteleiding

22 maart, 2022

Aanleg warmteleiding

tracé Loevestein in Ede

In opdracht van Warmtebedrijf Ede leggen wij de warmteleiding aan t.p.v. flat Veldboeket aan de Mariëndaal naar het voormalige Nationale Nederlanden gebouw. Met de aanleg van dit primaire warmte tracé kruisen wij de Kastelenlaan te Ede. Dit is een drukke verkeersader in Ede. Wij gaan met twee gestuurde HDD-boringen onder de Kastelenlaan door, om zo de verbinding te maken van het Mariëndaal naar het terrein van het voormalige gebouw Nationale Nederlanden. Voor het aanbrengen van de boringen is onze warmteleiding dusdanig voorbereid dat deze als één geheel kan worden doorgevoerd.
Afgelopen week heeft Van Vulpen uit Gorinchem in opdracht van Roseboom deze twee HDD-boringen uitgevoerd. Beide HDD-boringen zijn vakkundig aangebracht. Het was weer een geslaagde en professionele samenwerking met Van Vulpen!

Nu deze boringen gerealiseerd zijn, gaan wij weer verder met de aanleg van het warmtenetwerk op het voormalige terrein van Nationale Nederlanden. Hier transformeert Woonstede de bestaande kantoorgebouwen naar nieuwe appartementen. Al deze woningen worden aangesloten op het stadswarmtenet van warmtebedrijf Ede.

Aanleg warmteleiding
Aanleg warmteleiding

Terug naar het overzicht

Gerelateerde projecten

Een warmtenet aanleggen, grondverzet, transport, slopen, asbest verwijderen of bodemsanering, onze projecten hebben resultaat.
vacature allround monteur warmte

Uitdaging met een project?
Wij denken graag mee!