Eerste klap gegeven door wethouder van Eemnes Theo Reijn en Jan Koole!

22 maart, 2022

Startsein voor de sloop van voormalige basisschool Hink Stap Sprong

Met deze symbolische slag werd de start gemaakt voor de herontwikkeling op de locatie van de voormalige basisschool Hink Stap Sprong in Eemnes. Hier gaat woningcorporatie De Alliantie 29 sociale huurappartementen en 9 eengezinswoningen bouwen. Deze woningen worden volgens planning eind 2023 opgeleverd.

Van De Alliantie Ontwikkeling b.v. kregen wij de sloopopdracht voor het oude schoolgebouw. Tevens verwijderen wij volgens de voorgeschreven normen de aanwezige chroom-6 en asbest in het gebouw op een veilige wijze. Ook worden de bomen gekapt die voor de woningen moeten wijken. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de plaatselijke flora en fauna.

Voor een veilige aan- en afvoer van de bouwmaterialen sluiten wij het plaatselijke fiets- en voetpad af en maken wij een aparte toegangsweg zodat bewoners en plaatselijk verkeer zo min mogelijk overlast hebben van de bouwactiviteiten. Na de sloop zal het terrein bouwrijp gemaakt worden voor de toekomstige woningen. 17 januari gaan wij letterlijk aan de slag!

Eemnes eerste klap wethouder
Eemnes locatie
Eemnes Render

Terug naar het overzicht

Gerelateerde projecten

Een warmtenet aanleggen, grondverzet, transport, slopen, asbest verwijderen of bodemsanering, onze projecten hebben resultaat.
vacature allround monteur warmte

Uitdaging met een project?
Wij denken graag mee!