Sloop en asbestsanering Het Streek College Ede

13 september, 2022

Fase 1 gestart

Roseboom voert in opdracht van Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf BV. de sloop- en asbestsaneringswerkzaamheden fase 1, uit aan Het Streek Lyceum, locatie Bovenbuurtweg te Ede. We slopen een deel van het pand om ruimte te maken voor het nieuw te bouwen schoolgebouw medio 2023.

Ondertussen is er al veel werk verricht: de voorsloop in het gehele pand, de asbestsaneringen aan de binnenzijde, de totaalsloop van de laagbouw en het technolab. Ook legden we al vluchtpaden en een uitbreiding van het fietsplein aan.

Afgelopen week is er gestart met de asbestsanering aan de buitenzijde van de gymzalen. Nadat de asbestsanering is afgerond, wordt er gestart met de totaalsloop van de gymzalen en de mediatheek. Om de overlast van de werkzaamheden voor de school zo veel mogelijk te beperken, slopen we het laatste gedeelte, grenzend aan de huidige – en nog in gebruik zijnde – school in de herfstvakantie.
Uiteindelijk wordt het terrein bouwrijp opgeleverd zodat de voorbereidingen voor de nieuwbouw kunnen starten!

sloop Het Streek Lyceum in Ede | Roseboom-groep
sloop Het Streek Lyceum in Ede | Roseboom-groep
sloop Het Streek Lyceum in Ede | Roseboom-groep
sloop Het Streek in Ede
aanleg fietsplein Het Streek | Roseboom-groep
Nieuwbouw Het Streek Lyceum in Ede | Roseboom-groep

Terug naar het overzicht

Gerelateerde projecten

Een warmtenet aanleggen, grondverzet, transport, slopen, asbest verwijderen of bodemsanering, onze projecten hebben resultaat.
vacature allround monteur warmte

Uitdaging met een project?
Wij denken graag mee!