Sloop en asbestsanering Dulon College Ede

4 mei, 2022

Sloop en asbestsanering Dulon College Ede

1e fase gestart

Het Dulon College in Ede krijgt een duurzaam gebouw dat bijdraagt aan een beter klimaat en milieu. Het gebouw heeft een divers ruimteaanbod, is energiezuinig, minimaliseert afval, is flexibel en multifunctioneel inzetbaar.

Voor de herontwikkeling van dit gebouw voeren wij in opdracht van Rots Bouw bv de asbestsanering, sloop- en grondwerkzaamheden uit. De werkzaamheden worden uitgevoerd in diverse fases. Met fase 1 zijn we recent gestart.

Nadat de asbestsanering en het sloop- en grondwerk van fase 1 ten behoeve van de tijdelijke huisvesting (Directbouw) van het Dulon College zijn afgerond starten we medio juni met fase 2. Dan beginnen we met de asbestsanering en sloopwerkzaamheden van het gebouw ‘de ronding’ en maken de doorbraak tussen gebouw A en vleugel E/F. Nog voor de bouwvakvakantie worden deze werkzaamheden en de inrichting van de bouwplaats afgerond.

Na de bouwvakvakantie starten we met de renovatie(casco) sloop van gebouw A en vleugel B, C en D. Nadat de bouwwerkzaamheden door Rots Bouw eind 2023 worden afgerond beginnen we met de totaalsloop van bouwdeel E/F. Als deze totaalsloop is afgerond voeren we nog alle werkzaamheden voor de gehele terreininrichting uit. Zoals de groenvoorziening, verhardingen, parkeerterrein en verlichting en meubilair.

De vorderingen van de sloopwerkzaamheden van het Dulon college

De sloopwerkzaamheden van de bouwdelen A en B zijn inmiddels bijna afgerond. Voor de kerst kan nog begonnen worden met het boren van de nieuwe funderingspalen voor de opbouw.

Sloop Dulon College Ede
Sloop Dulon College Ede
sloop Dulon college | Roseboom-groep
Sloop Dulon College Ede
Sloop Dulon College Ede

Terug naar het overzicht

Gerelateerde projecten

Een warmtenet aanleggen, grondverzet, transport, slopen, asbest verwijderen of bodemsanering, onze projecten hebben resultaat.
vacature allround monteur warmte

Uitdaging met een project?
Wij denken graag mee!