Uitbreiding warmtenetwerk en asfalteren Veenderweg in Ede

29 augustus, 2022

Aanleg warmteleidingen gecombineerd met nieuw riool en nieuw asfalt

Uitbreiding warmtenetwerk gecombineerd met rioleringswerkzaamheden en aanleg van nieuw asfalt

Dit project omvat de aanleg van de warmteleiding “Ericahorst – Veenderweg” richting Telefoonweg te Ede. Het werk wordt in 3 delen (onderverdeeld in fases) uitgevoerd. De eerste fase van de werkzaamheden aan de Veenderweg van de Ketelstraat tot aan de rotonde Schaapsweg is inmiddels naar volle tevredenheid afgerond. We hebben in deze fase het asfalt opgebroken, vervolgens zijn nieuwe warmteleidingen aangelegd. Doordat de werkzaamheden zeer voorspoedig verliepen, kon dit deel meteen aansluitend en nog vóór de festiviteiten van de Heideweek geasfalteerd worden. Inmiddels zijn we met de tweede fase gestart ter hoogte van de Soembalaan. In deze fase vindt er een gestuurde boring van de warmteleidingen plaats van meer dan 100 meter onder de rotonde Schaapsweg. Tevens worden in deze fase de rioolwerkzaamheden uitgevoerd. De rotonde wordt in de laatste fase volledig gereconstrueerd.

De werkzaamheden zijn naar verwachting gereed in week 41.

Een uitdagende opdracht van Warmtebedrijf Ede en Gemeente Ede. Door de gecombineerde opdracht kunnen we optimaal onze verschillende expertises inzetten.

aanleg warmteleiding Veenderweg in Ede | Roseboom-groep
aanleg warmteleiding en asfalteren
aanleg warmteleiding en asfalteren
aanleg warmteleiding Veenderweg in Ede | Roseboom-groep

Terug naar het overzicht

Gerelateerde projecten

Een warmtenet aanleggen, grondverzet, transport, slopen, asbest verwijderen of bodemsanering, onze projecten hebben resultaat.
vacature allround monteur warmte

Uitdaging met een project?
Wij denken graag mee!