Herinrichting wegen rondom Plan Reehorst

22 maart, 2022

Multifunctionele Jekko verplaatst bomen

Doel
De ‘Herinrichting wegen rondom Plan Reehorst’ in Ede. Het plangebied maakt deel uit van de stadsrand van Ede. Door het gebied loopt een aantal oude ontsluitingswegen waarlangs herontwikkeling van het gebied (plan Reehorst) heeft plaatsgevonden. Het project betreft de reconstructie van diverse wegen in dit gebied.

Opdrachtgever
Gemeente Ede

Omschrijving
De Diedenweg en de Oude Kerkweg zijn belangrijke noord- zuid wegen van station Ede-Wageningen richting de scholen (CHE en Kenniscampus Zandlaan). De Reehorsterweg en de Sportlaan vormen de oost-west ontsluiting en verbindingen naar het Dulon College/ ROC A12, Technova College, Het Streek Lyseum en de wijk Enka.

Het project “Herinrichting wegen rondom plan Reehorst” te Ede betreft de reconstructie van diverse wegen in het plangebied en zijn verdeeld in twee percelen. Perceel 1 omvat de Oude Kerkweg, Sportlaan, Diedenweg, Reehorsterweg 1 (Diedenweg tot Oude Kerkweg) en Perceel 2 omvat de Reehorsterweg 2 (Bennekomseweg tot Diedenweg).

In opdracht van de gemeente Ede zijn we inmiddels volop gestart met de werkzaamheden. Midden in de woonwijk liggen de wegen open én is het een drukke bedoening van werkverkeer, máár de omwonenden zijn tevreden met hoe het werk verricht wordt. Ze volgen de ontwikkelingen op de voet door de Omnionapp. Momenteel zijn we de Oude Kerkweg aan het afronden met de aanleg van riolering en bestrating. Hierna gaan we verder met de herinrichting van de Sportlaan.

Nieuw is dat we voor de communicatie met omwonenden en andere belangstellenden gebruik maken van de Omniom-app. In deze app worden wekelijks updates over de werkzaamheden geplaatst. Ook vind je hier foto’s en aanvullende informatie over het project. Medio april zijn we gestart met het werk. Naar verwachting is eind 2021 het project afgerond.

Herinrichting wegen Reehorst
Herinrichting wegen Reehorst infra
Herinrichting wegen Reehorst stoep
Herinrichting wegen Reehorst proces
Herinrichting wegen Reehorst kraan
Herinrichting wegen Reehorst machine
Herinrichting wegen Reehorst doek
Herinrichting wegen Reehorst riool
Herinrichting wegen Reehorst straat
Herinrichting wegen Reehorst straat

Terug naar het overzicht

Gerelateerde projecten

Een warmtenet aanleggen, grondverzet, transport, slopen, asbest verwijderen of bodemsanering, onze projecten hebben resultaat.
vacature allround monteur warmte

Uitdaging met een project?
Wij denken graag mee!