Heftruck transport

Roseboom verzorgt snel en veilig het transport van heftrucks. Door heel Nederland, en daarbuiten!

roseboom sloop

Heftruck transport = Specialistisch Transport

Heftrucks zijn er vanaf enkele honderden kilo’s (palletwagens) tot 10-tallen tonnen. Om deze trucks veilig en schadevrij te kunnen laden, lossen en vervoeren, is een gespecialiseerde transporteur nodig. Dat is Roseboom! Door onze jarenlange ervaring, opleiding, (door)ontwikkeling van onze heftrucktrailers en kennis van zowel onze klanten als gebruikers van heftrucks zijn wij de ideale partner voor het vervoer van uw heftrucks!

Heftruck transport Roseboom
Renovatiesloop en asbestsanering
Transport meer weten

Speciale transportmiddelen

Onze transportmiddelen zijn voor het vervoer van heftrucks speciaal aangepast en ingericht. We hebben speciaal verlaagde trailers zodat we heftrucks met een bouwhoogte tot 3,75 meter en een breedte tot 2,5 meter kunnen vervoeren. Tevens beschikken wij over zijladers zodat wij in beperkte ruimtes makkelijker kunnen laden en lossen.

Het materieel is voorzien van 9-tons laadkleppen zodat we op elke plek kunnen lossen en laden. Met dichte semi-diepladers met hydraulische oprij-kleppen van 3,2 meter lang kunnen wij zonder problemen een intern transportmaterieel laden en lossen. Door de lange kleppen is de oprij-hoek erg klein, zodat ook heftrucks met een lage bodemvrijheid kunnen worden geladen. De kleppen zijn trailerbreed, dus ook drie-wielers en reachtrucks kunnen veilig worden geladen.

Door onze veelzijdige mogelijkheden kunnen wij allerlei soorten en maten van heftrucks vervoeren: wij doen dit veilig en snel. Doordat de trailers volledig dicht zijn, is ook (het veelal) elektrisch materieel beschermd tegen de weersinvloeden. Daarnaast zijn de trailers uitgerust met een lier, zodat ook het materieel dat buiten bedrijf is, toch geladen kan worden.

Specialisten

Vanwege hoogtebeperking tijdens het transport zelf of bij de toegang van het pand van de klant worden bepaalde heftrucks, zoals bijvoorbeeld reachtrucks, liggend getransporteerd op speciaal geprepareerde kisten. Eenmaal op de eindbestemming gekomen, worden de heftrucks weer in de werkende positie gehesen en vakkundig geassembleerd door onze mensen. Onze specialisten op de zware autolaadkranen voeren deze werkzaamheden uit en zijn hier zeer bedreven in. Naar wens kunnen we eventueel ons elektrisch materieel inzetten. Dit gebeurt regelmatig in de foodindustrie en warehouses.

Ede Roseboom transport
Zwaar transport van prefab buiten
Heftruck transport Roseboom Groep

Transport van allerlei soorten heftrucks

Wij transporteren allerlei soorten heftrucks. Zoals bijvoorbeeld reachtrucks, (elektrische) pallettrucks, (elektrische) stapelaars, (elektrische) vorkheftrucks, orderverzameltrucks, smallegangentrucks, industriële trekkers, handpompwagen en combitrucks. Wij zeggen niet snel ‘onmogelijk’ tegen een transportvraag. Wij zoeken altijd naar de juiste oplossingen voor het vervoer.

Ede Roseboom transport

Andere vormen van transport

We verzorgen het transport van heftrucks naar elke bestemming waar dan ook in Nederland en ook buiten Nederland, veilig en snel. Wij regelen binnen 24 uur het transport van heftrucks. Indien nodig, zorgen wij zelfs dezelfde dag nog voor vervoer van de heftruck.

Veilig en snel transport

Transporteren van heftrucks is vakwerk. Met onze vakkundige en ervaren chauffeurs en speciaal uitgeruste diepladers gebeurt dit veilig en snel. Onze chauffeurs zijn gediplomeerd en krijgen regelmatig bijscholing. De machines zijn uiteraard gekeurd en allen voorzien van camera’s.

Andere vormen van transport

Naast heftruck transport verzorgt Roseboom ook andere vormen van transport. Voor bijzonder, uitzonderlijk, lang, zwaar, breed en/of hoog, is Roseboom zowel in het binnen- als het buitenland de juiste partner. Naast het maken van nauwkeurige werkplannen en transportschema’s, regelen wij vergunningen, begeleiding en andere bijkomende zaken. Onze vakbekwame chauffeurs gaan met duurzaam en goed uitgerust materieel de weg op. Roseboom heeft een uitgebreid wagen- en opleggerpark en door de grote diversiteit aan laadvermogen van onze voertuigen, kunnen we elk soort transport verzorgen. Een ander specialisme is het transporteren en monteren van bovenloopkranen met behulp van speciale ontwikkelde draaikransen. Ook verhuurt Roseboom heftrucks tot 10 ton met bediening. Naast het reguliere hefwerk voeren wij machine- en bedrijfsverplaatsingen uit.

Ede Roseboom transport

Projecten

Een warmtenet aanleggen, grondverzet, transport, slopen, asbest verwijderen of bodemsanering, onze projecten hebben resultaat.

roseboom sloop
roseboom sloop

Over Roseboom

Roseboom, een familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar vakmanschap levert.

In die periode is een bedrijf opgebouwd met een uitstekende reputatie op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, horizontaal en verticaal transport, aanleg van warmtenetwerken, saneringen en sloopwerken.

Met ruim 100 deskundige en gemotiveerde medewerkers wordt hard gewerkt om de relaties optimaal van dienst te zijn.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Het belangrijkste kapitaal van ons familiebedrijf zijn de medewerkers.

Uitgelichte vacatures

Actueel

Wij zijn trots op ons wagenpark en de projecten die wij realiseren. De laatste ontwikkelingen kunt u hier vinden.

Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Roseboom Ede
Hoe het begon roseboom
vacature allround monteur warmte

Uitdaging met een project?
Wij denken graag mee!