Roseboom 1945 – 2020

1945-2020 Roseboom

Ondertekening Design & Construct overeenkomst project Buyten den Veste

Roseboom vierde 28 mei 2021 haar 75-jarig jubileum. Wat begon in 1945 met paard en wagen is in 2020 uitgegroeid naar een veelzijdig, landelijk opererend bedrijf. Veelzijdig op het gebied van infra, energie, engineering, transport, sloop en saneren.

De boerderij aan de Galvanistraat 123 in Ede waar de familie Roseboom opgroeide, heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een gloednieuw, ultramodern kantoorpand.

Dirk Roseboom en Roef van de Bunt-Roseboom, eigenaren: “Op 28 mei 1945 begon onze vader met paard en wagen zand te vervoeren in de regio Ede onder de familienaam Roseboom. Inmiddels ontzorgen we in heel Nederland op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw, warmte- en koudenetwerken, horizontaal en verticaal transport, (circulaire) sloopwerken en saneringen met de modernste machines. En dat doen we nog steeds onder de naam Roseboom.”

Jan Koole, algemeen directeur: “Ik ben trots op onze positie in ondernemend Nederland. We hebben uiteraard 75 jaar kennis en kunde in huis, maar nog belangrijker zijn de ruim 100 deskundige en gemotiveerde medewerkers hierachter, zij maakten dit bedrijf tot het succes van vandaag! Vanwege het Coronavirus vieren we het jubileum dit jaar op een andere wijze dan we van plan waren, maar we hopen dat volgend jaar ruimschoots in te halen!”

1945-2020 Roseboom

Terug naar het overzicht
vacature allround monteur warmte

Uitdaging met een project?
Wij denken graag mee!