Vrachtwagenchauffeur

Fulltime (36-40 uur)
Ede, Gelderland
Transport

Jouw baan

Bestaat uit het laden, vervoeren en afleveren van materialen op diverse locaties binnen, voornamelijk, de infra/bouwbranche. Je houdt de administratie bij die gekoppeld is aan de werkzaamheden en daarnaast heb je oog voor de veiligheid van jezelf en de mensen om je heen. Tevens voer je zelf (dagelijkse) inspecties en klein onderhoud uit aan je voertuig. Kortom, een leuke baan bij een leuk bedrijf! Roseboom-groep is actief in de grond-, weg- en waterbouw, aanleg van koude- en warmtenetwerken en in horizontaal en verticaal transport. Daarnaast is Roseboom-groep werkzaam in de circulaire (totaal) sloop en grond- en asbestsaneringen. Ons team van ruim 100 medewerkers werkt zowel regionaal als landelijk.

Kom je bij Roseboom-groep werken, dan ga je werken in een prettige werksfeer in een informeel bedrijf met leuke collega’s. Bovendien investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling middels vakopleidingen en hebben wij veelzijdige loopbaanontwikkelingen binnen Roseboom-groep. Daarnaast stimuleren wij een gezonde leefstijl van onze mensen door het aanbieden van vitaliteitscoaching en het vergoeden van sportabonnementen.

Interesse?

Mail je cv en motivatie naar : pz@roseboom-groep.nl  Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie van ons. Of bel naar 088-600 7 600 en vraag naar Judith Jansen.


Terug naar het overzicht

Sollicitatieformulier

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 1.
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   Baron van Wassenaerpark leiding

   Uitdaging met een project?
   Wij denken graag mee!