Sloper

Fulltime (36-40 uur)
Ede, Gelderland
Sloop

Jouw baan

Bestaat voornamelijk uit het slopen van (delen van) gebouwen en objecten, waarbij gebruik gemaakt wordt van handgereedschappen, snijbranders en kleine machines. Je herkent en sorteert de sloopmaterialen voor hergebruik en recycling. Daarnaast draag je zorg voor je eigen veiligheid en die van je collega’s en derden.

Ons bedrijf

Roseboom-groep is actief in de circulaire (totaal) sloop en grond- en asbestsaneringen, in de grond-, weg- en waterbouw, aanleg van warmtenetwerken en in speciaal, horizontaal en verticaal transport. Ons team van ruim 100 medewerkers werkt zowel regionaal als landelijk. Kom je bij Roseboom-groep werken, dan ga je werken in een prettige werksfeer in een informeel bedrijf met betrokken en loyale collega’s. Bovendien investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling middels vakopleidingen en hebben wij veelzijdige loopbaanontwikkelingen binnen Roseboom-groep. Daarnaast stimuleren wij een gezonde leefstijl van onze mensen door het aanbieden van vitaliteitscoaching en het vergoeden van sportabonnementen.

Interesse?

Mail je cv en motivatie naar: pz@roseboom-groep.nl  Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie van ons. Of bel naar 088-6007 600 en vraag naar Nancy Beerens.


Terug naar het overzicht

Sollicitatieformulier

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 1.
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   Baron van Wassenaerpark leiding

   Uitdaging met een project?
   Wij denken graag mee!