Senior Calculator infra

Fulltime (36-40 uur)
Ede, Gelderland
Infra

Jouw baan

Als Senior Calculator Infra ben je verantwoordelijk voor het calculeren van bestekken en prijsaanvragen, en signaleer je kansen en mogelijkheden binnen het bestek. Je onderhoudt de contacten en onderhandelingen met de (potentiële) opdrachtgevers en onderaannemers. Je verwerkt de nota’s van inlichtingen. In overleg met de bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor een tijdige en complete inschrijving. Wordt het project ons gegund? Dan zorg je voor een goede overdracht van het werk aan het projectteam. Kortom, met je betrouwbare calculaties weet je welke mensen en middelen nodig zijn om een project succesvol van de grond te krijgen!

Ons bedrijf

Wij zijn een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, aanleg van koude- en warmtenetwerken en horizontaal en verticaal transport. Daarnaast zijn we actief in de circulaire (totaal)sloop en grond- en asbestsaneringen. Als Senior Calculator speel je een essentiële rol bij het calculeren van bestekken en prijsaanvragen binnen onze expertise infra, en draag je bij aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf.

Kom je bij Roseboom-groep werken, dan kom je te werken in een gevarieerd en hecht team. De positieve werksfeer merk je op de werkvloer en tijdens de gezamenlijke activiteiten. Naast plezier staat ook jouw persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Bij Roseboom stimuleren we jouw groei en bieden we uitgebreide mogelijkheden voor trainingen, cursussen en opleidingen. Daarnaast stimuleren we een gezonde levensstijl onder onze medewerkers door het aanbieden van vitaliteitscoaching en het vergoeden van sportabonnementen.

Interesse?

Mail je cv en motivatie naar pz@roseboom-groep.nl. Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie van ons. Of bel 088  6007 600 en vraag naar Gerard op ’t Hof voor meer info.


Terug naar het overzicht

Sollicitatieformulier

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 1.
   vacature allround monteur warmte

   Uitdaging met een project?
   Wij denken graag mee!