Monteur Werkplaats

Fulltime (36-40 uur)
Ede, Gelderland
Infra

Jouw baan

Als monteur werkplaats ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het onderhoud van ons (zwaar) materieel. Je verricht onderhouds- en storingswerkzaamheden aan machines en werktuigen in de werkplaats of op locatie. Daarnaast inspecteer, repareer en onderhoud je grote machines zoals kranen, vrachtwagens, grondverzetmachines en divers equipment. Als monteur denk je ook mee met de organisatie door kostenefficiëntie en degelijke oplossingen te vinden voor het in goede conditie brengen en/of houden van het machinepark. Kortom, een uitdagende en veelzijdige baan!

Over Roseboom

Roseboom-groep is actief in de grond-, weg- en waterbouw, aanleg van koude- en warmtenetwerken, engineering en in horizontaal en verticaal transport. Daarnaast is Roseboom-groep werkzaam in de circulaire (totaal) sloop en grond- en asbestsaneringen. Ons team van ruim 100 medewerkers werkt zowel regionaal als landelijk. Kom je bij Roseboom-groep werken, dan ga je werken in een prettige werksfeer in een informeel bedrijf met leuke collega’s. Bovendien investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling middels vakopleidingen en hebben wij veelzijdige loopbaanontwikkelingen binnen Roseboom-groep. Daarnaast stimuleren wij een gezonde leefstijl van onze mensen door het aanbieden van vitaliteitscoaching en het vergoeden van sportabonnementen.

Interesse?

Mail je cv en motivatie naar: pz@roseboom-groep.nl  Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie van ons. Of bel naar 088 – 600 7 600 en vraag naar Nancy Beerens.


Terug naar het overzicht

Sollicitatieformulier

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 1.
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   vacature allround monteur warmte

   Uitdaging met een project?
   Wij denken graag mee!