Grondwerker

Fulltime (36-40 uur)
Ede, Gelderland
Grondwerker

Hou jij van aanpakken en werk je graag in de buitenlucht? En ben je graag onderdeel van een gezellig en gedreven team? Kom dan werken bij Roseboom-groep! Wij zoeken een ervaren grondwerker, die van aanpakken weet! Heb jij nog geen ervaring in het grondwerk, maar weet jij wel van aanpakken? Solliciteer dan ook: wij leiden je op!

Jouw baan

Je verricht afwisselende werkzaamheden in samenwerking met je collega’s. Van het voorsteken bij de kraan, graven van geulen en sleuven, het assisteren van de kraanmachinist, het voorbereiden van grondwerk voor saneringen, straatwerkzaamheden, het aanleggen van riolering tot het plaatsen van kolken en rioolputten. Je zorgt er ook voor dat alle kabels, leidingen en buizen onbeschadigd blijven. Zelfstandigheid en initiatief moedigen wij aan, maar natuurlijk wel altijd in overleg met de uitvoerder en volgens de regels. Kortom, een uitdagende en afwisselende baan!

Ons bedrijf

Roseboom-groep is actief in de circulaire (totaal) sloop, grond- en asbestsaneringen, grond-, weg- en waterbouw, aanleg van warmtenetwerken en in speciaal, horizontaal en verticaal transport. Ons team van ruim 100 medewerkers werkt zowel regionaal als landelijk. Kom je bij Roseboom-groep werken, dan ga je werken in een gezellige werksfeer in een informeel bedrijf met betrokken en loyale collega’s. Bovendien investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling middels vakopleidingen en hebben wij veelzijdige loopbaanontwikkelingen binnen Roseboom-groep. Daarnaast stimuleren wij een gezonde leefstijl van onze mensen door het aanbieden van vitaliteitscoaching en het vergoeden van sportabonnementen.

Interesse?

Mail naar: pz@roseboom-groep.nl  Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie van ons. Of bel naar 088 – 600 7 600 en vraag naar Gerard op ’t Hof.


Terug naar het overzicht

Sollicitatieformulier

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 1.
   vacature allround monteur warmte

   Uitdaging met een project?
   Wij denken graag mee!