Allround Monteur Warmte

Fulltime (36-40 uur)
Ede, Gelderland
Energie

Jouw baan

Als Allround Monteur Warmte ben je een specialist op het gebied van warmteleidingen. Je lokaliseert kabels en leidingen aan de hand van tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aanleggen en monteren van leidingwerk zowel ondergronds of bovengronds of onderdelen daarvan, inclusief de maatvoering. Je zorgt ervoor dat storingen in het netwerk kundig opgelost worden en verricht tevens noodzakelijk onderhoud. Uiteraard werk je volgens de geldende veiligheids- en milieuvoorschriften. Kortom, een uitdagende en afwisselende baan!

Roseboom-groep is actief in de grond-, weg- en waterbouw, aanleg van koude- en warmtenetwerken en in horizontaal en verticaal transport. Daarnaast is Roseboom-groep werkzaam in de circulaire (totaal) sloop en grond- en asbestsaneringen. Ons team van ruim 100 medewerkers werkt zowel regionaal als landelijk. Kom je bij Roseboom-groep werken, dan ga je werken in een prettige werksfeer in een informeel bedrijf met leuke collega’s. Bovendien investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling middels vakopleidingen en hebben wij veelzijdige loopbaanontwikkelingen binnen Roseboom-groep. Daarnaast stimuleren wij een gezonde leefstijl van onze mensen door het aanbieden van vitaliteitscoaching en het vergoeden van sportabonnementen.

Interesse?

Mail je cv en motivatie naar : pz@roseboom-groep.nl  Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie van ons. Of bel naar 088 – 6007 600 en vraag naar René van Viegen.

Lijkt het je een leuke functie maar voldoe je niet helemaal aan de gevraagde eisen, solliciteer dan toch! We kijken dan samen naar de mogelijkheden.


Terug naar het overzicht

Sollicitatieformulier

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 1.
   vacature allround monteur warmte

   Uitdaging met een project?
   Wij denken graag mee!