Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij Roseboom

Onze werkcultuur

Roseboom is niet zomaar een bedrijf. Werk je bij Roseboom, dan werk je bij een familiebedrijf dat al meer dan 75  jaar bestaat. We gaan informeel met elkaar om. We zeggen waar het op staat en houden de lijnen kort. Daarnaast zorgen we voor elkaar en houden we van gezelligheid. Maar bovenal leveren we graag goede kwaliteit. Daarom investeren we in onze mensen. We denken in mogelijkheden en geven de ruimte om te groeien. Wil je weten hoe het is om bij Roseboom te werken? Neem dan contact met ons op!

Open sollicitaties

Interesse om bij Roseboom te werken, maar geen vacature gezien die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie met je motivatie en CV naar het volgende e-mail adres: pz@roseboom-groep.nl. Wij nemen dan contact met je op om je over de mogelijkheden bij Roseboom te informeren.

Stages en afstuderen

Ben je op zoek naar een leerwerkplek of stageplek? Neem contact met ons op en we bespreken met jou de mogelijkheden. Mail naar: pz@roseboom-groep.nl

Openstaande vacatures (0)

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Het belangrijkste kapitaal van ons familiebedrijf zijn de medewerkers.

Loop jij warm voor onze projecten?
Werk jij graag in de buitenlucht?
Sla je slag bij Roseboom!
Aan de slag bij Roseboom!
Zoek jij uitdaging?
Dit is je kans!
Wij zoeken jou!
Loop jij warm voor de energietransitie?
Heb jij een winnaarsmentaliteit?
Onze kraan zoekt een nieuwe machinist!

Uitdaging met een project? Wij denken
graag mee! Neem contact met ons op