Transport

Horizontaal en verticaal transport

Een goed draaiende economie is afhankelijk van transport. Zonder transport staat immers alles stil. In de beginjaren van Roseboom ontstond de vraag naar vervoer van eigen materieel. Tegenwoordig verzorgen wij het complete horizontaal, verticaal en zwaar transport door heel Nederland. Door jarenlange ervaring weet onze transportplanning oplossingen te vinden voor elk vervoer, waaronder zware en exceptionele transporten.

Onze klantenkring is divers, de werkzaamheden vinden zowel op ad-hoc basis als projectmatig plaats, in binnen- en buitenland.
 

Horizontaal

Voor elke vorm van transport, bijzonder, uitzonderlijk, lang, zwaar, breed en/of hoog, is Roseboom zowel in het binnen- als het buitenland de juiste partner. Naast het maken van nauwkeurige werkplannen en transportschema’s, regelen wij vergunningen, begeleiding en andere bijkomende zaken. Onze vakbekwame chauffeurs gaan met duurzaam en goed uitgerust materieel de weg op. Roseboom heeft een uitgebreid wagen- en opleggerpark en door de grote diversiteit aan laadvermogen van onze voertuigen, kunnen we elk soort transport verzorgen. Ook een belangrijke specialisatie is het vervoer van heftrucks in onze huifdiepladers.

Naast onze kraanauto's en diepladers, beschikken we ook over diverse autolaadkranen tot maximaal 110 ton.
 

Verticaal

Roseboom beschikt over Jekko JF545 waarmee wij diverse sectoren zoals de bouw, industrie, machinebouw kunnen bedienen. Naast werkzaamheden voor derden, wordt deze machine ook regelmatig ingezet op eigen projecten.

Onze machinisten zijn gediplomeerd en krijgen regelmatig bijscholing. De machines zijn uiteraard gekeurd en allen voorzien van camera’s. 

Een ander specialisme is het transporteren en monteren van bovenloopkranen met behulp van speciale ontwikkelde draaikransen. Ook verhuurt Roseboom heftrucks tot 10 ton met bediening. Naast regulier hefwerk voeren wij machine- en bedrijfsverplaatsingen uit.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over een transportwerk? Maurice kan hier alles over vertellen.

  • Maurice Hueskens
  • planner

Contact opnemen

Meer transportprojecten

Wij verzorgen het complete horizontaal, verticaal
en zwaar transport door heel Nederland. Bekijk hier
onze transportprojecten.