Sloop

Circulair slopen van klein tot groot

Roseboom voert zowel renovatiesloop als totaalsloop uit; klein of groot, hoog of laag. Uiteraard worden de werkzaamheden zorgvuldig uitgevoerd, conform de richtlijnen van de BRL Veilig en Milieukundig Slopen SVMS-007. Van A tot Z, van inventarisatie, planvorming, eventuele asbestverwijdering tot oplevering en eindrapportage. 

We nemen deel aan Insert, zijn lid van Veras en Netwerk Betonketen.

Asbestverwijdering

Roseboom is gecertificeerd voor het verwijderen van asbest volgens de landelijk geldende norm: 07-C070047. De mensen die bij Roseboom de asbestverwijdering verzorgen zijn hier speciaal voor opgeleid, zij worden regelmatig gekeurd en werken met de vereiste en goedgekeurde veiligheidsmiddelen. Wij beschikken over een groot aantal DAV-ers (deskundig asbest verwijderaars) en DTA-ers (deskundig toezichthouder asbestverwijdering).

Veras

Wij zijn lid van VERAS. Meer over VERAS 

Insert

Roseboom is een van de grondleggers van Insert. Het doel van Insert is het verbinden en ondersteunen van partijen in de bouwketen om samen het hergebruik van bouwmaterialen verder te stimuleren. Stichting Insert biedt ondersteuning om dit in de civiele, bouw-, en groensector te bereiken. 

Meer informatie?

Ga naar de website van Insert

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het slopen van een project? Henk kan hier alles over vertellen.

  • Henk de Kruijff
  • Projectbegeleider

Contact opnemen

Henk de Kruijff

Meer sloopprojecten

Klein of groot, hoog of laag. Roseboom voert zowel
renovatiesloop als totaalsloop uit. Bekijk onze sloopprojecten.