Saneren

Bodemsanering

Bodemsaneringen zijn veelal aan de orde als terreinen opnieuw ontwikkeld worden (bijvoorbeeld voor nieuwbouw) of als er een acuut gevaar is voor het milieu en/of de drinkwatervoorziening. 

Veel gebieden in Nederland kennen verontreinigde grond, bijvoorbeeld op voormalige gasfabrieksterreinen, vuilstortplaatsen of bedrijventerreinen. Voordat herontwikkeling van deze locaties plaats kan vinden, zullen eerst de grond, de bodem en het water gezuiverd moeten worden.
 

Gekwalificeerd en professioneel in bodemsanering

Onze medewerkers werken nauwkeurig volgens de richtlijnen BRL SIKB 7000 en BRL SIKB 7500. Een aantal van hen is opgeleid tot DLP-er (deskundig leidinggevende op projecten). Wij beschikken over eigen zeefmachines en sorteerstraten. Daarnaast beschikt Roseboom over het certificaat BRL 9335, protocollen 1 en 4, waarmee wij zelfstandig grondstromen kunnen splitsen, samenvoegen en beheren.
 

Asbestverwijdering

Roseboom is gecertificeerd voor het verwijderen van asbest volgens de landelijk geldende norm Procescertificaat Asbest. De mensen die bij Roseboom de asbestverwijdering verzorgen zijn hier speciaal voor opgeleid, zij worden regelmatig gekeurd en werken met de vereiste en goedgekeurde veiligheidsmiddelen. Wij beschikken over een groot aantal DAV-ers (deskundig asbest verwijderaars) en DTA-ers (deskundig toezichthouder asbestverwijdering). 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over saneren? Harald kan hier alles over vertellen.

  • Harald Muller
  • Projectbegeleider

Contact opnemen

Harald Muller

Meer saneringsprojecten

Of het nu gaat om bodemsanering of asbest verwijderen,
onze gekwalificeerde medewerkers regelen het voor u.
Bekijk onze saneringsprojecten.