Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Bouw- en woonrijp maken van nieuwbouwproject HAAVE

Start van bouwrijp maken is begonnen

Op een van de beste plekken in het opkomende Haarlem-Zuid werken we in opdracht van Bemog Projectontwikkeling en Heddes Bouw & Ontwikkeling momenteel hard aan de voorbereiding van een bijzonder en duurzaam woonplan.

In het door water omsingelde nieuwbouwproject HAAVE, bouwt Heddes Bouw & Ontwikkeling voor BEMOG Projektontwikkeling en deels in opdracht van het ASR Dutch Core Residential Fund, drie woongebouwen, met in totaal 150 woningen. Rijnboutt is verantwoordelijk voor de architectuur en het landschapsontwerp, een deel met zestien zelfbouwwoningen is ontworpen door Gubu architecten. De woningen zijn aardgasvrij en worden voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen voor de opwekking van energie.
Ook komen er voorzieningen als een half verdiepte parkeergarage (130 plekken), twee inpandige fietsenstallingen, een commerciële ruimte en multifunctionele ruimtes waar bewoners activiteiten kunnen organiseren. Het grootste (Singelpark)gebouw wordt tevens voorzien van een collectieve binnentuin voor de bewoners van dit blok.

Wij maken dit terrein eerst bouwrijp en na het realiseren van de gebouwen en woningen maken we het terrein tevens woonrijp.

 
 
 
 
 
 

Uitdaging met een project? Wij denken
graag mee! Neem contact met ons op